Adress: Betongvägen 2a, 142 50 Skogås

Adress: Betongvägen 2a, 142 50 Skogås

Några referensprojekt_____

Plattsättning

Vi åtar oss alla typer av plattsättningsarbeten så som exempelvis våtutrymmen, storkök, stora bruksgolv och badanläggningar. Tumregeln är att det inte finns någon plattsättning vi inte klarar av, oavsett om det gäller kakel, klinker, terrazzo eller natursten.

Spackling

Planspackling, fallspackling och spackling med eps är även en stor del av vår verksamhet. Vi vill att du som kund ska slippa flera kontaktpersoner vilket leder till att projektet både blir effektivare i både kostnad och tid.

 • Skattkistan

  Segeltorp

  Bilia

  Bilia i Segeltorp beslutade säg för att lägga om och fräscha upp deras golv. Vi fick i uppdrag av Zengun att utföra arbetet som en innefattade en total yta på ca 4000kvm. Vikten av att jobba i olika etapper för att inte göra det svårt för Bilia att hantera och hjälpa deras kunder var enorm, speciellt då bilarna gör upp så stor yta. Materialet varierade, men primärt var det storformat-plattor vi använde oss av, 45x45cm.

 • Rocket Fit photo

  Suindbyberg

  Esplanaden

  På Esplanaden i Sundbyberg bygger Serneke 200 nya lägenheter. Vi ansvarade för all plattsättning i alla badrum och trappuppgångar, både väggar & golv.

 • Rocket Fit photo

  Älvsjö

  Villapool

  I en vacker villa i Älvsjö fick vi förtroendet att göra plattsättningen i deras nybyggda pool. Materialet vi använde var glasmossaik och totalt tog det 4 veckor för oss att slutföra jobbet.

 • Rocket Fit photo

  Tyresö

  Bostadshus

  I Tyresö Centrum byggs det 150 nya lägenheter. Vi fick förtroendet och uppdrag av JM att göra all plattsättning i badrummen. Bland annat använde vi väldigt fina hexagon-plattor.

 • Rocket Fit photo

  Fridhemsplan

  Åhlens

  I Åhlens Fridhemsplan fick vi förtroendet att lägga om deras golv vilket innefattade en yta på ca 3000kvm. Primärt använde vi storformat-plattor, både 90x50- & 50x50cm. Då de inte stänger butiken är det väldigt viktigt att att komma på en logistisk lösning som påverkar deras affärsverksamhet så lite som möjligt.